Ana içeriğe atla

Sevgili Öğrenciler, merkezimizi tanıtmak ve bizden beklentileri öğrenmek maksadıyla "SUBÜKAM Kadın ve Aile Seminerleri" kapsamında sizlerle zaman zaman bir araya gelmeyi hedeflemekteyiz. Bu buluşmaların ilkini tüm öğrencilerimize yönelik olarak 16 Mart Çarşamba günü "Mücadele Etmemiz Gereken Bir Konu Var!" başlıklı etkinliğimiz ile gerçekleştireceğiz.

Danışma kurulu üyemiz klinik psikolog Aleyna Kaş tarafından verilecek seminerde kadına yönelik şiddet bağlamında 6284 Sayılı Kanun kapsamında hizmet veren Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'nin tanıtılması, sunulan hizmet modellerinin ele alınması ve spesifik olarak Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinde yürütülen psikolojik destek hizmetinin detaylarının aktarılması amaçlanmıştır.
Tüm öğrencilerimiz davetlidir.